Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz hafta içerisinde çocuğunun işitme cihazı olan çantası çalınan ve mağdur olan anne Nurhan Görkem’in yardım çağrısına, devlet anında cevap verdi.

 

Alınan bilgiye göre, Namık Kemal Mahallesi’nde ikamet eden Nurhan Görkem’in çantası kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalınmıştı. Çantayla birlikte içerisinde bulunan kemik içi işitme cihazını çalan hırsızlar, 1.5 yaşındaki küçük Ahmet’in çevreyle olan bağlantısını da çaldı. Maddi değeri 18 bin TL olan işitme cihazının yenisini almaya maddi durumu el vermeyen aile yardım çağrısında bulundu. Yardım çağrısının haberlerde yer almasıyla birlikte harekete geçen Kahramanmaraş Valiliği, küçük Ahmet’in yeni cihazını annesi Nurhan Görkem’e teslim etti.

 

Yeni cihazı teslim alan anne Nurhan Görkem, işitme cihazını oğlu Ahmet’in kulağına taktı. Cihazının kulağına takılmasıyla birlikte büyük sevinç yaşayan küçük Ahmet, çevresine neşe saçtı. Çocuğunun tekrar yaşadığı sevince ortak olan anne Nurhan Görkem, işitme cihazının temininde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.