Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB); Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) Proje Destek Başvuruları devam ediyor,

 

 

KOSGEB Kahramanmaraş Hizmet Merkezi Müdürü Dr. Sadık Gözek, yaptığı yazılı açıklamada "KOBİ Proje Destek Programı kapsamında “KOBİ’lerin Yönetim Becerilerini ve Kurumsal Yetkinliklerini Geliştirmek” ve “KOBİ’lerin Markaya Yönlendirilmesi” konularında çağrıya çıkılmış olup KOBİ’lerin bu yönde hazırladıkları projelerinin desteklenmesi yönünde 150.000 TL Hibeli başvuruları almaya başlandı" dedi.

 

Proje süresinin 6 ay ile 24 aya arasında olduğunu ve +12 aylık desteğin daha yapılabileceğini söyleyen Gözek, destek üst limitinin 150 bin TL ve proje destek oranının da yüzde 60 olduğunu kaydetti. Gözek, "KOBİ’lerin Yönetim Becerilerini ve Kurumsal Yetkinliklerini Geliştirmek ve KOBİ’lerin Markaya Yönlendirilmesi konularında olmak şartıyla İşletmelerimizin yazılım, tanıtım, personel, eğitim vb. ihtiyaçları için hazırlayacakları projeler desteklenir" dedi.

 

"İşletmeler belirlenen konulardan sadece biri için başvuru yapabilecektir” uyarısında bulunan KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Gözek, "Proje Başvuru Formu www.kosgeb.gov.tr internet adresinden doldurulup çıktısı alınarak eki belgelerle birlikte İlgili KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğümüze ulaştırılması gerekmektedir. Çağrı Kapanış Tarihi: 20 Mart 2015 - saat 23.59 * Proje başvuru formunun işletme tarafından www.kosgeb.gov.tr üzerinden doldurularak onaylanması gereken en son tarihi ifade etmektedir. “Bu tarihten sonra sistem proje başvurularına kapatılacağından hiçbir şekilde proje başvurusu yapılamayacaktır" bilgisini verdi.