Kahramanmaraş'ta bugün öğle saatlerinde meydana gelen ve 34 kişinin yaralandığı trafik kazasının görüntüleri, yaşanan dehşeti ortaya koydu.

 

Kahramanmaraş-Adana Karayolu üzerinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada 34 kişi yaralandı. Karayolunun Türkoğlu İlçesi Çakallı Mahallesi Mevkii'nde 6 HY 266 plakalı minibüs ile 46 D 5310 plakalı yolcu otobüsü çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle refüje devrilen araçlarda bulunan yolculardan ilk belirlemelere göre 34'ü yaralandı. Çok sayıda 112 Acil Servis ekibinin sevk edildiği kaza yerinde, jandarma ve polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı.

 

Araç sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemezken, bir süre bir süre trafiğe kapatılan karayolunda, jandarma ekipleri yaralıların özel eşyalarını güvenli bölgeye taşıdığı görüldü. 112 Acil Servis ekipleri tarafından kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan bazılarının durumlarının ağır olduğu bildirildi.

 

Kaza yerinden gelen görüntüler, dehşeti ortaya koyuyor. Adeta can pazarına dönüşen kaza yerinde yolcular, daha beterini yaşamadıklarına şükrederken; kazayı duyup olay yerine gelen kazazedelerin yakınları ise gözyaşlarına boğuldular.