KMTSO Genel Sekreteri Pakdil, yaptığı açıklamada: “Yaşam koçu ve psikoterapist olarak tanınan, NLP, psikoterapi, yaşam koçluğu üzerine eğitimler veren, üniversite hocalarından fabrika işçilerine kadar her kesimden insana,  şirketlere, milli sporculara danışmanlık yapan ve bireysel çalıştığı sporcuların dünya şampiyonu olmasına katkısı olan Hakan Mengüç tarafından, 30 Kasım 2016 Çarşamba günü, 16.00 – 20.00 saatleri arasında, Odamız’da,  ‘Satış, İkna Teknikleri ve Beden Dili’ konulu bir seminer verilecektir” dedi.

Hakan MENGÜÇ Kimdir?

Sadece kişisel gelişim, koçluk eğitimi, psikoterapi gibi konularla ilgilenenlerin değil her yaştan her kesimden insanın tanıdığı Hakan Mengüç, sosyal medyada 1,5 milyon kişi tarafından takip ediliyor.

Youtube‘da videoları 1 milyondan fazla izlenmiştir.

Twitter‘da ”Barack Obama’nın takip ettiği Türk”, Facebook‘ta ise yazıları en çok paylaşılan kişi olarak tanınmaktadır. TEDx konuşmacısıdır.

47 ülkeden takipçisi vardır ve yazıları gönüllü çevirmenler tarafından Almanca, Arapça, İngilizce, Azerbaycan Türkçesi ve Rusça dilllerine çevrilmektedir.

Güney Afrika Cumhuriyeti Limpopo Animal Rehabilitation Center‘da ‘Hayvan Davranışları, Rehabilitasyonu ve Bilinçaltı’ üzerine eğitim almıştır.

Küçüklüğünden itibaren tasavvuf ile ilgilenen Mengüç, Şems-i Tebriz’in diyarı Tebriz ve Tahran’da ‘Mevlana Terapi’ ve ‘Tasavvuf’ üzerine eğitimler alarak kendini bu alanda geliştirmiştir.

Milli sporculara koçluk yaptı, bireysel çalıştığı iki sporcu kendi alanlarında dünya şampiyonu oldu.

Üstelik ney üflüyor, piyano çalıyor, yazarlık yapıyor ve birbirinden farklı alanlarda başarılı faaliyetler gösteriyor. 

Bildiği diller; Osmanlıca, Arapça, Farsça ve İngilizce’dir.