Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu öğrencilerinden Semih Şimşek gösterdiği başarılı futbolu sayesinde Galatasaray Alt Yapı Antrenörlerinin  dikkatini çekmesi sonucu Galatasaray'ın Floryadaki tesislerine çağrıldı.

 

 

Galatasaray Futbol Kulübünün  her yıl geleneksel olarak Antalya'da düzenlediği Galatasaray Futbol Okulları  kampına katılan Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu öğrencilerden Semih Şimşek burada oynadığı futbolla Galatasaray antrenörlerinin dikkatini çekmeyi başarmıştı.

 

Galatasaray Futbol Kulübü'nün 25 Nisan'da başlayacak olan 2. etap kampına çağrılan Semih Şimşek'in bir hayli heyecanlı olduğu gözlenirken, Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulunu İstanbul'da en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

 

Galatasaray Futbol Okulu Kahramanmaraş Koordinatörü Yahya Canlı, Semih'in çok yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek, "Semih Galatasaray Futbol Okulu'nu kurduğumuzdan bu yana bizim öğrencimiz, hocalarımızın gayretleri ve kendisinin de büyük çabası sonucu çok yol kat etti. Antalya'da  düzenlenen kampta da çok iyi çalıştı ve bu çalışmasının semeresini   de görmeye başladı.  Semih'in Florya'ya  çağrılması hem bizim için hem de kendisi için çok iyi oldu. Okulumuzda Semih gibi bir çok yetenekli ve gelecek vaat eden futbolcularımız var, bunlar ileriki yıllarda büyük futbolcular olacaklar.  Ahlaklı futbolcular olacaklar, diğer meslek taşlarına örnek olacaklar, Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu'ndan yetiştikleri belli olacak. Çünkü biz Ahlaklı futbolcular yetiştirmeyi ön planda tutan Okuluz" dedi.

 

Canlı, 24 Nisan'da Kahramanmaraş'tan hava yolu ile İstanbul'a gideceklerini ve buradaki kampa katılacaklarını söyledi.