Adana'da bir meslek lisesinde eğitim gören iki kız öğrencinin Facebook'tan birbirlerine hakaret edip okul önünde kavgası kanlı bitti.  

 

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, meslek lisesi öğrencisi Ayşe Y. (19) ile Ş.T. sosyal paylaşım sitesinde bulunan gruplarında tartışmaya başladı.Öğrenciler internet üzerinden birbirlerine hakaretlerde bulundu. Bunun üzerine sinirlenen iki öğrenci lise önünde birbirine randevu verdi.

 

Okul önüne gelen iki kız burada da bir süre tartışmaya devam etti. Daha sonra kızların tartışması kavgaya dönüştü. Ayşe Y. yanında getirdiği bıçağı Ş.T.'nin bacağına sapladı. Bunun üzerine etraftaki öğrenciler araya girerek kavganın daha da büyümesini önleyerek hemen polis çağırdı. Olay yerine gelen polis bıçaklayan şahsı bıçak ile birlikte gözaltına alırken yaralı için ambulans çağırdı.

 

Yaralı ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayşe Y.'nin ise polis merkezindeki sorgusu devam ediyor.

 

FATİH KEÇE / ADANA