Baharın gelişi Kahramanmaraş Piazza AVYM’de dört mevsim indirimi ile kutlanıyor. Uygun fiyatlarla, farklı tarzları yakalamak isteyenlerin uğrak yeri olan  Piazza’da, onlarca dünya markasına ait yüzlerce seçeneği bulmak mümkün.

 

 

Kahramanmaraş Piazza’daki mağazalar, 2015 İlkbahar – Yaz sezonunu hiç bitmeyen fırsat günleriyle açıyor. Piazza’nın seçkin markaları, zengin alternatiflerin sergilendiği vitrinlerini yeni sezon için görsel bir şölene dönüştürdü. Yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra, kış alışverişi fırsatlarını kaçıranlar için sezon sonu indirimleriyle ziyaretçilerinin karşına çıkan mağazalar, en trend ürünleri uygun fiyatlara satın alma imkanı sunuyor.

 

Yenilikçi ve stil sahibi kadının markası ADL, “Dünya Kadınlar Günü”ne özel, 8-9 Mart tarihlerinde, 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 100 TL değerinde bornoz hediye ediyor. Batik ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü sürpriz fırsatlarla kutluyor. 5-6-7-8 Mart tarihlerinde Batik mağazalarına uğrayanlar, tüm yeni sezon alışverişlerinde yüzde 30 indirim fırsatını yakalıyor. Kadın iç giyiminin öncülerinden Penti’de, iç giyim üst gruplar 34.90’dan satışa sunuluyor.

 

Yüzde 70 indirimin de uygulandığı Penti’de  ten rengi çoraplar 5 TL'lik fiyatlarla satışa sunuluyor. Koton ise yüzde 70 indirimle alışveriş şenliğine renk katıyor. Kişisel bakımına özen gösteren kadınların gözde markası Flormar, 100’ü aşkın üründe yüzde 50 net indirim uyguluyor.

 

Evini sevenlerin markası Madame Coco’da, 350 TL değerindeki çift kişilik yatak örtüsü 99.90 TL, 300 TL değerindeki tek kişilik yatak örtüsü 79.90 TL’den satışa sunuluyor.