Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nın ardından Büyükşehir meclisi üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını inceledi.

 

Üyeler, öncelikle Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin büyük övgüyle bahsettiği Gayberli, Malik Ejder ve Hacıbayramveli mahallerinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında incelemelerde bulundu. Meclis üyeleri ülke genelinde ses getiren büyük çalışmadan dolayı Başkan Erkoç’a teşekkür ettiler.

 

Kentsel dönüşüm alanında Gayberli mahallesine projelendirilen otopark çalışmasıyla ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Erkoç “Burada önemli bir kentsel dönüşüm yaşanıyor. Görüntü kirliliği oluşturan metruk haldeki bir alan tamamen ortadan kaldırıldı. Yapacağımız çalışma ile şehir modern bir otoparka kavuşacak” diye konuştu.

 

Kentsel dönüşüm alanının ardından Başkan Erkoç ve beraberindekiler Şazibey mahallesinde düzenleme çalışmaları devam eden açık otopark alanını gezdi. Son olarak  Büyükşehir Belediyesi araç filosuna yeni alınan hizmet araçlarını inceleyen Başkan Erkoç ve meclis üyeleri, Kahramanmaraş için çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceklerini belirttiler.