Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, Kahramanmaraş kent protokolü ve yerel basını bir araya geldi. 

 

Tüfekçi ve Tekinşen ev sahipliği yaptı
Rönesans Yönetim A.Ş Operasyon Direktörü Kaan Tüfekçi ile Piazza AVM Genel Müdürü Serbülent Tekinşen’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeği;  Piazza AVM’deki Mado’da gerçekleşti. İftar yemeğine, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yoğurt ve Dr. Ali Ünsal, Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, İl Müftüsü Muhammet Gevher,  İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Yılmaz, Ticaret İl Müdürü Mahmut Kalacık İle kentte görev yapan ulusal, bölgesel ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile muhabirleri katıldı. 

 

Oniki Şubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, gazetecilerin sorularını cevaplandırırken Piazza AVM’nin kente yaptığı ekonomik katkıya dikkat çekti. Mahçiçek, “Piazza AVM’yi kentimize kazandıran Rönesans Holding yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Piazza AVM’nin yerinin eski otogar olduğunu anımsatan Mahçiçek, “Burada devasa bir yapı yükseldi. Yazın serin, kışın sıcak ortamıyla ziyaretçilerini ağırlayan bu mekân, kentimize ayrı bir değer kattı. Burada binlerce kişi istihdam ediliyor. Daha önce metropol kentlerde gördüğümüz markalar artık yanı başımızda” dedi. Mahçiçek, Piazza’nın manevi değerlere verdiği önem, sosyal ve kültürel etkinlikleri ve nezih ortamıyla Kahramanmaraşlıların buluşma noktası haline geldiğini de kaydetti.

 

Piazza AVM Genel Müdürü Serbülent Tekinşen ise, Ramazan ayının önemine dikkati çekerek, “Bu güzel ayda kentimizin protokolü ve gözümüz-kulağımız olan basın mensuplarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Ramazan ayı boyunca gece 24.00’e kadar hizmet verdiklerini vurgulayan Tekinşen, bayram öncesi ve bayram süresi için de açılış ve kapanış saatlerini yeniden düzenlediklerini belirterek, “ Arife Günü’ne kadar saat 11.00’de açılıp 24.00’e kadar; Arife Günü ise 11.00'de açılıp gece 01.00'e kadar hizmet vereceğiz. Buradaki amacımız vatandaşlarımızın bayram alışverişlerini rahatça yapmalarını sağlamak” dedi. Tekinşen, AVM’nin Ramazan Bayramı'nın birinci günü saat 14.00'te açılıp 23.00'te kapanacağını, bayramın ikinci ve üçüncü günlerinde ise11.00'den 23.00'e kadar hizmet vereceklerini kaydetti.