Çocukların eğlenirken öğrenmelerini, fiziksel ve zihinsel becerilerini artırmayı amaçlayan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin çocuk atölyelerinde dersler neşe içinde sürüyor.  

 

 

Katılımcı çocukların grup çalışması içinde, sosyal yönlerini güçlendirip yararlı bilgiler öğrendikleri atölyede konu bu kez “Pizza yapımı” idi. Piazza AVM’nin, İtalyan mutfağının ünlü markası Sbarro ile işbirliği yaparak düzenlediği pizza atölyesine katılan minikler, en sevilen yiyeceklerden olan pizzanın nasıl yapıldığını öğrendiler. Öğrenmekle kalmayıp, uygulamaya da geçiren çocuklar, uzman eğitmenlerin gözetiminde kendilerine sağlanan malzemelerle sevdikleri türde pizzalar yaptılar.

Boyama seti hediye edildi 

 

Sbarro'nun ustalarıyla palyaço kostümlü eğitmenler, çocuklara pizza yapmanın inceliklerini neşeli biçimde anlatırken, minik ellerin pizzalarını şekillendirmek ve süslemek için harcadıkları çaba, onları izleyen ailelerini gururlandırdı. 

 

AVM’nin küçük ziyaretçileri, ücretsiz olarak katılabildikleri atölyede mutlu bir gün geçirdi. Piazza AVM tarafından kendilerine hediye edilen boyama setleri de mutluluklarını ikiye katladı.