Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde otomobille çarpışmasının ardından refüje çarpan lüks jeep hurdaya döndü. Kazada üç kişi yaralandı. 

 

 

 

Kaza, Hacı Esat Efendi Caddesi ile Göktürk Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 23.30 sıralarında  22 yaşındaki Özcan B. idaresindeki 46 EP 115 plakalı jeep, 19 yaşındaki Burak Ç.’nin kullandığı otomobile Hacı Esat Efendi Caddesi ile Göktürk Caddesi’nin kesiştiği kavşakta çarptı. Savrulan jeep, orta refüje sonra trafik lambasına çarparak ancak durabildi. Kaza sonrasında hurdaya dönen jeepte yangın çıktı. Araç içerisinde sıkışan sürücü Özcan B. ile arkadaşı Fırat A. (21), çevreden yetişen vatandaşların yardımıyla bulundukları yerden çıkarıldı. Otomobil sürücüsü Burak Ç.’yi ve diğer yaralıları hastaneye sevk etmek için bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi.

 

 

Yaralılar Elbistan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken,  itfaiye ekipleri de araçtaki yangını büyümeden söndürdü. Kaza nedeniyle Hacı Esat Efendi Caddesi çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Caddedeki trafik, kazaya karışan araçların çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırılmasının ardından normale döndü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.