Adalet Bakan Yardımcılığı görevinden istifa ederek AK Parti'den 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı olan Avukat Veysi Kaynak, seçim kampanyasını gazetecilerle bir araya gelerek başlattı.

 

 

 

Gaziantep Yolu Üzerindeki Mado Sarayı'nda Kahramanmaraş'ta görev yapan gazetecilerle bu sabah kahvaltıda bir araya gelen Kaynak, kuruluşundan bu yana içerisinde olduğu partisinden aday adayı olduğunu ancak seçim kampanyasını gazetecilerle başlatmayı uygun gördüğünü belirterek, "Ne mutlu tesadüftür ki, bugün aynı zamanda Kadınlar Günü'dür" dedi. Kadının toplumdaki yeri konusuna dikkat çeken Kaynak, "Bizler cenneti anaların ayağı altında arayan milletiz. Bizler 'ana gibi yar' olmaz diyen bir milletin bireyiyiz. Ancak, son dönemlerde kadına karşı şiddet olaylarının artmasından da utanç duyuyoruz" dedi.

 

 

Mustafa Buluntu, Bünyaminin Dokumacı, Selahattin Sandaloğlu gibi Kahramanmaraş iş dünyasının önde gelen isimlerinin de yer aldığı toplantıda konuşan Kaynak, "Ben siyasetin içerisinde 1989'dan bu yana bulunuyorum. Yani çalışan olsaydım bugün emeklilik dönemim gelmişti. Ama siyasetteki birikim ve deneyimimi artık milletime hizmet için kullanmak istiyorum" dedi. AK Parti'nin geçmişinde il yönetim kurulu üyesi, il başkanı, belediye meclis üyesi, milletvekili olarak hizmet ettiğine dikkat çeken bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

 

Av. Veysi Kaynak, konuşmasının ardından gazetecilerin çeşitli konulardaki sorularını cevaplandırdı.