Pazarcık İlçe Toplum Sağlığı Merkezi tarafından, “Dünya Kanser Günü ve Haftası” nedeni ile Pazarcık Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakamlık çalışanlarına kanser konulu eğitim verildi.

 

 

Düzenlenen eğitime İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kübra Maraşlıoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Akbaba, SYDV Müdürü Arif Aktar, Kaymakamlık Çalışanları, SYDV Çalışanları ve Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları katıldı. Son derece yararlı ve faydalı bir şekilde düzenlenen toplantı ile ilgili olarak İlçe Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Akbaba, mKanser konulu eğitimin çok verimli olduğunu, bu tür eğitimlerin diğer özel gün ve haftalarda da yapılması gerektiğini ve ayrıca diğer kamu kurum ve kuruluşlarında da yapılması gerektiğini söyledi.

 

 

Akbaba; eğitimin verilmesine vesile olan Sağlık Müdürü Dr. Kübra Maraşlıoğlu’na, eğitimi veren ebe Burcu Kazıcı ve ebe Asiye Doğruca’ya teşekkür ederek, "Toplum Sağlığı Merkezimiz tarafından halkımızı bilgilendirmek ve  bilinçlendirmek adına bu tür eğitimlerin devam etmesi gerekir" dedi.