Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir piknik alanında silahla öldürülmüş olarak bulunan erkek cesedinin, 17 gündür kayıp olan Ökkeş Şimşek’e ait olduğu öğrenildi.

 

Edinilen bilgiye göre, Fevzipaşa Mahallesi Hasanbeyli yolu üzerindeki piknik alanında, sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemesi sonucu, cesedin 17 gün önce kaybolan 3 çocuk babası Ökkeş Şimşek'e (35) ait olduğu bildirildi. Aslen Nurdağı ilçesi Sayburun Mahallesi’nden olan Ökkeş Şimşek’in, Kahramanmaraş’ta ikamet ettiği öğrenildi.

 

 

Ökkeş Şimşek’in acı haberi alan yakınları, olay yerine geldiklerinde sinir krizleri geçirdi. Cesedi görünce feryat eden aile yakınları, güçlükle teskin edilmeye çalışıldı.

 

Şimşek'in kayınbiraderi Mustafa Korkmaz olayla ilgi olarak, "17 gün önce kaybolan Ökkeş Şimşek, emniyete telefon sinyali takip edilsin diye her türlü bilgiyi vermemize rağmen, telefon konuşmaları takip edilsin diye verdiğimiz hiçbir bilgi bizimle paylaşılmadı. Bir insan canından olduktan sonra bulunmasının değeri kalmadı” diyerek sitemde bulundu.

 

 

Ökkeş Şimşek’in cesedi, olay yerine gelen cenaze aracıyla İslahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Şimşek’in katil zanlı veya zanlılarının yakalanması için soruşturma başlatıldı.

 

BEKİR ŞİMŞEK / GAZİANTEP