MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner; iktidar-muhalefet kavgası yapmadan Kahramanmaraş'a katkı yapmak istediklerini söyledi.

 

25 Ocak'ta yapılan MHP İl Kongresinde başkanlığa seçilen Süleyman Öner, bu sabah il yönetim kurulu ve bazı ilçe başkanları ile birlikte basınla tanışma toplantısı düzenledi. Kervanhan'daki toplantıda konuşan Öner, Kahramanmaraş'ta MHP kongre sürecinin tamamlandığını belirterek "Delegelerimizin büyük teveccühü ile başkanlık görevi tarafıma tevdi edildi. Biz seçimin hemen arkasından herkesi kucaklamaya başladık. Kırgınlıkların, dargınlıkların yaşanmaması için çaba gösteriyoruz. Davamız için bunu yapmalıydık. Ve bize destek veren ya da vermeyen herkese kapımızı açıyoruz. Partililerimiz, dava arkadaşlarımız, bu davaya gönül verenler ile hep birlikte MHP'yi iktidara taşımak arzusundayız" dedi.

 

 

7 Haziran'da yapılacak seçimler için gecelerini gündüzlerine katacaklarını söyleyen Öner, bunun için de bir kişinin ya da sadece il teşkilatının çalışmasının yeterli olmadığına dikkat çekerek, "Tüm ilçe teşkilatlarımız ile yan kuruluşlarımız ile birlikte MHP'yi iktidara taşıyacağız. Hedefimiz en az 3 milletvekilidir. Fazlası ile Allah'ın takdirindedir" diye konuştu. 

 

 

KANAL MARAŞ HABER MERKEZİ