Geçtiğimiz günlerde web sitesini yenileyerek vatandaşların hizmetine sunan Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, şimdi de 185 Alo Su Arıza hattı görüşmelerinin kayıt altına alınmasını sağladı.

 

Vatandaş odaklı yeniliklere imza atan KASKİ vatandaşların faturalarını web sitesi üzerinden, anlaşmalı bankalar aracılığıyla ve PTT Şube ve Acentelerinden tahsil etmeye başlarken geçtiğimiz günlerde yeni ve modern bir görünüme kavuşan web sitesini vatandaşların hizmetine sunmuştu. Yeniliklere birini daha ekleyen KASKİ şimdi de 185 hattının görüşmelerini kayıt almaya başladı.

 

KASKİ'den yapılan açıklamada; vatandaşların su arızaları, kanal arızaları,  su kirliliği, kaçak su kullanımı ve arızalardan kaynaklanan fiziki su kaçakları konularında şikayetlerini ve ihbarlarını bildirdikleri Alo 185 Su ve Kanal Arıza hattının  hizmet standartlarını artırmak, daha etkin kullanımını sağlamak ve  yaşanan sıkıntıları kayıt altına almak  adına hattın bütün görüşmelerini kayıt altına alınmaya başlandığı bildirildi.