Adana'da 2 çocuk ile para karşılığı birlikte olduğu iddiasıyla yakalanan kadının, kocası kaza geçirip çalışamaz hale gelince 9 yıldır fuhuş yaparak ailesinin geçimini sağladığı ortaya çıktı.

 

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir kişinin eşine otomobilde ve boş arazide fuhuş yaptırıldığı ihbarını aldı.  Bunun üzerine polis yaptığı araştırmada Emel D. (29) adlı kadına kocası Muhammet D. (34) tarafından fuhuş yaptırıldığını belirlendi. Polis yaptığı operasyonda çift ile 15 yaşındaki bir çocuğu fuhuş yaparken suçüstü yakaladı.

 

Muhammet D. polise verdiği ifadede 12 yıllık 2 çocuk annesi eşinin, 9 yıldır kendinin bacağında platin olduğu için çalışamadığından fuhuş yaptığını, kendilerinin de bu parayla geçindiğini söylediği öğrenildi.  Emel D.'de ifadesinde kendi isteğiyle eşi çalışamadığı için evini geçindirmek için fuhuş yaptığını kimseden şikayetçi olmadığını söyledi.

 

15 yaşındaki İ.Ç ile 30 lira karşılığında fuhuş yaparken yakalanan Emel D'nin müşterileri arasında bulunan ve sıra bekleyen 17 yaşındaki çocuğun da ifadesi alındı.  Emel D'ye "Çocuğa cinsel istismardan" işlem yapılacağı belirtildi.  Muhammet D. eşine fuhuş yaptırdığı iddiasıyla adliyeye sevk edildi. 

 

FATİH KEÇE-SERKAN ÇETİNKAYA-EREN BOZKURT / ADANA