Geçtiğimiz günlerde Sümeyye Erdoğan’ın açılışını yaptığı Kadın ve Demokrasi Dernnekeği (KADEM) Kahramanmaraş Temsilciliği, iftar yemeği ilimizdeki kadınları bir araya getirdi. 

 

Kadınlara özgü olan iftar yemeğinde Vali, Dulkadiroğlu ve Onikişubat  Belediye Başkanları, Ak Parti İl ve İlçe Başkanları, Rektör eşleri katıldılar.

 

Nezih bir ortamda yapılan iftar organizasyonunda Kadem İl Temsilcisi Av. Fatma KAPTANOĞLU  katılan misafirlere dernek ile ilgili bir konuşma yaparak;"Onbir ayın sultanı gönül sofralarının kurulduğu ve bize ihsan edilen af ve mağfiretin ayı Ramazan’ın 21.gününe siz değerli misafirlerimizle ulaşmak bugünü bizim için daha anlamlı ve heyecanlı kılmıştır. Küskünlerin barıştığı, duaların kabul olduğu bu ayı birilik beraberlik içinde ve en iyi şekilde değerlendirmek gerekir, Hz Mevlana; Sen vahdet denizinden ayrı düşmüş bir damla gibisin. Sen aslına nasıl ulaşacaksın İşte oruç, sel gibi yağmur gibi seni alır denize ulaştırır buyurmaktadır. Allah-u Teala bizleri birlik beraberlik ve dayanışma içinde olduğumuz günlere ulaştırmayı nasip etsin"dedi.