Kahramanmaraş'ta hava değişimine gelen 21 yaşındaki Piyade Er Burhan Güler Kullandığı motosiklet ile TIR'ın altında kalarak hayatını kaybetti.

 


Kaza, dün gece saatlerinde Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi Teyfik Kadıoğlu Bulvarı üzeri Bani Caddesi'nde akşam saatlerinde saat 19:30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Teyfik Kadıoğlu Bulvarı üzeri Bani Caddesi ile kesişen kontrolsüz dört yönlü kavşakta motosiklet ile tır aynı istikamette ilerlerken aynı yöndeki kavşağa döndükleri esnada motosiklet sürücüsü 21 Yaşındaki Burhan Güler TIR'ın altında kaldı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Burhan Güler olay yerinde hayatını kaybetti.
 

 

Tır sürücüsü kazadan sonra olay yerinden kaçarken kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve ambulans ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla ex olan motosiklet sürücüsü Burhan Güler Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörükselim Ek Hizmet Binasına kaldırıldı. 

 


Trafik kazasında 21 Yaşındaki Asker olan Burhan Güler'in ölümüne, neden olan TIR şoförü ise olay yerinden kaçarak Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

 

Polis kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 


HABER: İsmail Bozdoğan