Bu yıl katılımın geçmiş yıllara göre çok az olduğu toplantılara özellikle il dışında bulunanlar geliyorlar. Gelemeyenlerde telefonlarla selamlarını iletiyorlar. Önceki yıllarda 110 kişiye kadar ulaşan katılımda bu yıl 30 kişinin katılması katılanları üzdü.1977 yılından sonra hiç birbirlerini göremeyenlerin de bulunduğu arkadaşların bir birlerini tanımakta zorlandıkları da oluyor. Gençlik yıllarından sonra toplantıya çocuk ve torunları ile birlikte katılanlar var.

 

 

Gecenin bir sürprizi de bu toplantıdan haberi olmuş olan ve KAHRAMANMARAŞ LİSESİ ne yeni atanan genç müdire hanım MEHTAP SÜT ün toplantıya katılması oldu. Lisenin tarihi bir değer olduğunu ve mezunların toplanması ve organize olabilmeleri için her türlü desteği vereceğini bildiren müdire hanım, mezunların bu liseye sahip çıkmalarını istedi. Mezunlar için pilav günü yapacağını ve tüm mezunların katılmaları için çaba sarf edeceğini bildiren müdire hanımın ilgisi 77 mezunlarını çok duygulandırdı ve müdire hanıma teşekkür ettiler.

 

Bu güne kadar vefat eden  arkadaşlarını ve hocalarını rahmetle anan 77 li grup toplantıya  katılamayan arkadaşları hakkında da bilgi aldılar .Katılanların çok mutlu olduğu ve sohbetin geç saatlere kadar sürdüğü toplantıya ;Zehra Arifioğlu,Gülden Devrim ,Aysun Aycan ,Şerife karabenli,Hacer Kaptan, Kamil Dedeoğlu ,Alirıza Yanar,Gülnaz Baturay,Nihal Şirikçi,Hüseyin Doğruluk,Fatih İnce ,Yemliha Günal,Mustafa Baydemir,Yaşar Özel ,Muzaffer Tepe , Muhiddin İlhan ,Ahmet Bağcı,Leyla Çiftaslan,Yıldız Elmas,Neşe Özavşar,D Mehmet ,Ali Yoğurt,Halil Aşunkoca, Nermin Tecirli,Ayşe Demir Gibi …..eski okul ve sınıf arkadaşları katıldılar.

 

Toplantıyı organize eden Muammer Demircan katılanlara özellikle teşekkür ederek nice yıllarda bir araya gelmek temennisiyle toplantıyı kapattı.