Kahramanmaraş, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda bir kez daha tanıtıldı.‏

 

 

4-8 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından fuarın en büyük ülke standı ile Türkiye tanıtıldı. Türkiye standında yer alan Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı standı içinde de Kahramanmaraş ilinin tanıtımı yapıldı.

 

 

Toplamda 3000 metrekare üzerinde yer alan Türkiye standında, oteller, seyahat acenteleri, iller, birlikler, dernekler ve kalkınma ajansları ile 116 stant ve toplam 120 katılımcı ile deniz-kum-güneş konseptine ek olarak, ülkenin farklı bölgeleri ve turizm olanakları da ziyaretçilere gösterildi.

 

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı eski Bakan Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı ile Müsteşar Prof. Dr. A. Haluk Dursun, Büyükelçi Hüseyin Avni Karslıoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Asım Keser, Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Kahramanmaraş Standını ziyaret ettiler.

 

 

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan, ITB Berlin Turizm Fuarı’na Kahramanmaraş’ı temsilen İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı tarafından katılım sağlanırken; Türkçe, İngilizce, Almanca ve Arapça olarak hazırlanan görsel ve basılı tanıtım materyalleri ile de Kahramanmaraş’ın alternatif turizm değerlerinin tanıtımı yapıldı.