Kahramanmaraş'ta Dulkadiroğlu İlçesi Kuzucak Mahallesi'ndeki kadın çiftçilere yönelik olarak aile içi iletişim seminerleri veriyor.

 

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Dulkadiroğlu Hatice Tanrıverdi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü iş birliği ile Kuzucak Mahallesi Kuzucak Camii toplantı salonunda 16 Mart-20 Mart 2015 tarihleri arasında Kadın Çiftçi Eğitim Programı düzenleniyor.

 

Eğitim programı kapsamında Kuzucak Köyünde 120 çiftçi kadına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü tarafından Aile İçi Etkili İletişim ve çocuk eğitimi seminerleri verilmiştir. Eğitimin içeriğinde ailenin toplumdaki yeri ve önemi,  eşler arası etkili iletişim, incinmeden ve incitmeden anlaşabilmenin yolları, çocuk eğitimi konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar yer alıyor.

 

Eğitimler, Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran ve Psikolog Kübra Ertürk tarafından verilmektedir.  Söz konusu eğitimlerin sonucunda katılımcı çiftçi kadınlara sertifika ve çeşitli hediyeler verilecek.