Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Özkul, kurulduğumuz günden bugüne gençlik,spor ve izcilik çalışmalarımızda ilimizde örnek çalışmalara imza attıklarını, bunlardan birinin de,Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından her yıl Çanakkale Eceabat’ta yapılan “Dedeciğim  Ben Geldim” temalı Milli Bilinç Kampına izcilerle katılmak olduğunu, Çanakkale savaşlarının 100.yılı olması nedeniyle bu yılda nasip olursa 50 izciyle kampa katılacaklarının  bilgisini verdi.

 

    Özkul, 29 Mart 2015 tarihinde Türkiye genelinde yapılan “İdeal İnsan Son Peygamber (sav) Hayatı Konulu Bilgi Yarışması”nın 20 Nisan 2015 tarihinde Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirecekleri il ödül gecesinin davetiyesini valimize takdim ederek, “Sayın valimizi aramızda görmekten şeref duyarız” dedi.

 

    Valimiz Mustafa Hakan Güvençer; İzcilerin ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını, Çanakkale kampında kendilerine başarılar dileyerek, oradan milli duygularını pekiştirerek dönmeleri gerektiğini vurguladı.

   

    Sayın Valimiz, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve izcilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Çanakkale kampı için hayırlı yolculuklar diledi.