Önceki gün fenalaşarak yürekleri ağızlara getiren Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, dün akşam taburcu olduğu hastaneden mesaj yolladı ve derbiye gideceğini söyledi.


İki gündür Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde bulunan Başkan Yarsuvat’ın test sonuçlarında  herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı ve kendini iyi hissettiğini söyleyince dün hastaneden taburcu edildi. Kadıköy’e gitme fikrinden vazgeçmediğini ifade eden Yarsuvat’ın, bu konuda espri bile yaparak, “Doktor aksi rapor verse dahi statta yerimi alacağım. Benim ağzımdan söz bir kere çıkar” dediği öğrenildi.

 
 
 

TFF’den mesaj
Babasının sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Ömür Yarsuvat, “Tedbir amaçlı hastanede kaldı. Testlerde hiçbir şey bulunmadı. Olumsuz bulguya rastlanmadı. Biraz daha kendisine dikkat etmesi gerektiği ve yorgun olduğu belirtildi. Açlıktan ve şekerin yükselmesinden olabilir” diye konuştu. Yarsuvat’ın basın danışmanı Dilek Bil ise “Hoca hastane yatağında bile gündemi takip etti. 1 saat Galatasaray’daki gelişmeleri izledi” dedi.


Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu da, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan  Yarsuvat için geçmiş olsun mesajı yayınladı.