Olay, dün saat 21.00 sıralarında, Talatpaşa Mahallesi Emirgazi Caddesi Dişçi Sokağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, 1.5 yıl önce evlenen Emre G. (32) ile Zerrin G. (22) arasında bir süre sonra sorun çıktı. Eşiyle anlaşamayan Zerrin G., yaklaşık 6 ay önce annesi ve kardeşlerinin yanına döndü.

Emre G., konuşmak istediğini söyleyerek dün akşam eşinin kaldığı eve geldi. Emre G., eşi, kayınvalidesi Melahat D. ve kayınbiraderi Murat D. ile konuşurken, bir süre sonra baldızı Betül D. (28) de eve geldi. Kayınvalidesi Melahat D.'nin lavaboya girmesinin ardından Emre G., yanında getirdiği tabancayla Zerrin G. ile Betül D.'yi kafalarından vurdu. Murat D., evden kaçarak olası bir ölümden kurtulurken, Emre G., kendi başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihara kalkıştı. Bu sırada lavabodan çıkan Melahat D., korkunç manzarayla karşılaştı. Kızları ve damadının kanlar içinde yerde yattığını gören Melahat D., sinir krizi geçirdi.

Yaralılardan, Betül D. Memorial Şişli Hastanesi, kızkardeşi Zerrin G., Şişli Kolan İnternational Hospital, Emre G. ise Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kızkardeşler yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Müzisyenlik yaptığı öğrenilen Emre G. ise kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.  

Betül D.'nin arkadaşı Gülnur Eren, olayın şokunu hala atlatamadığını belirterek

“Ben dışardan geldim. Betül’ü gördüm, ellerinde poşetler vardı. Buraya kadar konuşarak geldik. ‘İçeriye buyur gel’ dedim.  ‘Poşetler var, daha sonra belki’ dedi. Evine girdikten 5 dakika sonra silah sesleri geldi. Zerrin Hanımın eşi, baldızı ile birlikte eşi ve kendisini vurmuş” dedi.

(DHA)