Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt, Kahramanmaraş İşitme Engelliler Eğitim Kültür ve Spor Derneği Üyelerine bugün bir 'öğle yemeği' verdi.

 

Aralarında işadamı, sanayici, esnaf ve bürokratların bulunduğu Dostluk Grubu'nun birlikteliklerine her geçen gün yeni bir etkinlik ekleniyor. Dostluk Grubu, bugün Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt'un ev sahipliğinde Kahramanmaraş İşitme Engelliler Eğitim Kültür ve Spor Derneği Üyeleri ile bir araya geldi. 

 

Onikişubat  İlçesi Hayrullah Mahallesinde bulunan Kahramanmaraş İşitme Engelliler Eğitim Kültür ve Spor Derneği Lokalinde öğle yemeğinde buluşan grup, yemeğin ardından bir süre sohbet ederek; işitme engellilerin sorunlarını dinlediler. Yemeğe Onikişubat Meclis Üyesi Muhammet Mustafa Doğru, Pazarcık Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürü Abdurrahman Akbaba, Kimlik Gazatesi Sahibi ve yazarı Mehmet Fiskeci, Kanal Maraş Genel yayın Danışmanı Mustafa Karaaslan ve işitma engelli vatandaşlar ile birlikte misafirler katıldı.

 

 

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt, yemeğin ardından kanalmaras'a açıklamalarda bulundu.