Malatya'nın Battalgazi İlçesine Bağlı Cevherizade Mahallesi'nde meydana geldi.İddiaya göre, Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın bodrum katında meydana gelen olayda, 23 yaşındaki 2 çocuk annesi Suriye uyruklu Rabarın Alı'yı gece saatlerinde telefonla arayan imam nikahlı eşi Yasser Alos (34) Suriye uyruklu Ahmet Elhasan'ın (32) evlerine geleceğini kendinin hazırlık yapmasını istedi. 

Gece geç saatlerde Rabarın Alı'nın ikamet ettiği eve gelen Ahmet Elhasan'ın, Rabarın Alı'yı ilişkiye girmeye zorladı, genç kadın duruma tepki gösterince önce darp edildi sonrada 2 çocuğunun gözleri önünde tecavüze uğradı. Bu sırada eve gelen eşi Yasser Alos'a durumu anlatan Rabarın Alı eşi tarafından darp edildi. 

Kadının çığlıkları üzerine apartman yöneticisi durumu polis ekiplerine bildirdi.İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Yasser Alos'u gözlatına alırken, Rabarın Alı'ya tecavüz ettikten sonra olay yerinden kaçan Elhasan'ı yakalamak için çalışma başlattı. 

"Eşimin baskıları üzerine bir çok defa para ile fuhuş yaptım" 

9 yıldır evli olan ve 3 yıl önce 2 çocuğu ile birlikte Malatya'ya gelerek yerleşen Rabarın Alı emniyetteki ilk ifadesinde eşi Yasser Alos'nun baskıları ve tehditleri sonucunda daha öncede para karşılığında bazı kişilerle ilişkiye girdiğini belirterek eşi hakkında şikayetçi oldu. 

Rabarın Alı'ya tecavüz ettikten sonra olay yerinden kaçan Ahmet Elhasan'nın kısa sürede yakalandığı olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.