Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nün hanımlara yönelik seminerleri büyük ilgi görüyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü, aile yapısını güçlendirip huzurlu bir toplum oluşturmaya katkı sağlamak amacıyla "Erdemli nesiller için huzurlu aile" semineri gerçekleştiriyor. Seminerlerin tüm mahallelerde düzenleneceği belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü ve Kahramanmaraş İl Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen “Erdemli nesiller için huzurlu aile” seminerleri il genelindeki cami ve kuran kurslarında gerçekleştiriliyor.

 

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran, seminerleri aile yapısını güçlendirip huzurlu bir toplum oluşturmak amacıyla başlattıklarını ve tüm mahallelerde düzenleyeceklerini söyledi. Taşkıran, "Yavrularımızın ömür boyu sahip olacakları inanç ve değerlerin temelleri okul öncesi dönemde aile yuvasında atılıyor. Devletin gücü ve bekası için ailenin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi çok önemli. Aile yapısı güçlü bir topluma, bizde düzenlediğimiz seminerlerle katkı sağlamayı amaçladık.” dedi.

 

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği seminerlerde, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran ve ilgili personel, Kahramanmaraşlı hanımlara mutlu bir aile olabilmek için incinmeden ve incitmeden iletişim kurmanın yollarını anlatıyor.

 

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nün vatandaşlara yönelik ücretsiz Aile Danışmanlığı hizmetinin devam ettiği belirtildi. Ücretsiz aile danışmanlık hizmeti almak isteyen vatandaşlar 0344 241 41 20 no’lu irtibat telefonundan ilgililere ulaşabiliyor.