Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Huzurevinde Yaşlılar için kutlama programı ve konser düzenlendi.

 

 

18-24 Mart Yaşlılar Haftası, Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezinde konser etkinliği coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı, Züver Çetinkaya açılış konuşmasını yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un, yaşlılara özel gönderdiği hediyeler ile çiçek takdimi yapıldı. Konserde, Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçıları sahne aldılar.  Huzurevinde kalan yaşlılarımızı moral vermek adına düzenlenen etkinlikte huzur evi yönetimi ve çalışanlarının da yer aldığı programda yaşlılar gönüllerince eğlendiler.

 

Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam; "Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Bir toplumun yaşlısına sahip çıkarak onları hayatlarının son dönemecinde huzurlu ve sorunlardan arınmış bir şekilde hayatlarına devamını sağlamak önemli bir kültür mirasıdır. Yaşlıları mutlu etmek onlara hizmet etmek sadece ferdi olarak değil toplumsal görevdir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç, değerli büyüklerimizin toplum içinde huzurlu ve müreffeh bir yaşam sürmeleri için önemli faaliyetleri ile bizlere de hizmet yolunda ışık tutmaktadır.  Bu vesile ile tüm büyüklerimizin, 18-24 Mart yaşlılar haftasını kutluyor minnet ve şükran duygularımla sağlıklı günler diliyor, ellerinden öpüyorum" açıklamasını yaptı.