Kahramanmaraş'ın Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ilçedeki mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda, belediye hizmetleri hakkında bilgi verip, Muhtarların taleplerini dinledi.

 

 

Mahalle muhtarıyla bir araya gelen Başkan Fatih Güven ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmet götürme gayreti içinde olduklarını belirterek, Afşin Belediyesi’nin 10 aylık süreç içerisinde yapılan ve yapılması planlanan proje çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi. Güven, “Biliyorsunuz büyükşehir olmamızla beraber hizmet götürmemiz gereken alan 23 kat arttı. Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım yapmadan götürüyoruz" diyerek, şunları söyledi:

 

 

Amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel bir Afşin oluşturmak. Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye´de istikrar ve güvenin artık önemli öğeler olduğunu toplumun her kesimi biliyor. Bu sebepten dolayı her kesim yaptığımız hizmetleri destekliyor. Biz halkımızın boynunu öne eğecek ne bir ihmalimiz ne de bir yanlışımız olmuştur. Halkımıza verdiğimiz sözleri hep tuttuk, bundan sonra da tutacağız” dedi.

 

 

Muhtarlara sosyal taraf olarak değil her zaman sosyal ortak anlayışı ile baktıklarını belirten Başkan Güven “Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz”  diye konuştu.

 

Yapılan toplantının çok verimli olduğunu, birçok sorun dile getirilirken, bunlara anında yine bu toplantıda karşılıklı çözüm önerilerinin de sunulmasının önemini vurgulayan muhtarlar da “Başkanımızla el ele,  şehrin yönetimine katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde de Belediye Başkanımız ile bir araya sık sık gelerek onunla birlikte mahalle sakinlerimizin ve şehrimizin dili, gözü kulağı olacağız” dedi.