Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atamalar yapıldı.

Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Kaymakam kararnamesi ile çok sayıda kaymakamın ve kamu görevlisinin yerlerinde değişiklik yapıldı.

Kararname kapsamında görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince görevlerinin değiştirilmesi uygun görülen mülki idare amirlerinin görev yerleri, liyakat ve kıdem önceliğinde belirlendi.

GÖZLER GÜRBÜZ SALTAŞ'I ARADI

Aylar önce Kanal Maraş’ın gündeme getirdiği; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal’ın Türkoğlu ilçesinde yaşayan kardeşi, Hacıbebek-Çobantepe mahallesindeki çiftliğinde bulunan hayvanları yasak olmasına rağmen merada otlatmaya devam ettiği öne sürülmüştü.

Çevre sakinlerinin şikayetleri üzerine, yasağın çiğnendiğini tespit eden Türkoğlu ilçesi Kaymakamı Gürbüz Saltaş, bölgedeki merayı kapatınca Milletveki Habibe Öçal tarafından gerekli merciler aranarak Türkoğlu ilçesinden bir başka yere gönderilmesi için gerekli adımları attığı iddia edilmişti. Gürbüz Saltaş yaptığı açıklamada ; ''İçişleri Bakanlığı tarafından kendisinin çağrıldığını ve Denizli’nin Acıpayam ilçesine gidip gitmeyeceğinin sorulduğunu, kendisinin de nerede görev verilirse kabul edeceğini belirttiğini'' ifade etmişti. 

VALİ YARDIMCISI OLDU

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya ınstragm da bir paylaşım yaptıldığı, bu paylaşımın kendisine ait olmadığını açıklamış yine gündem de yer almıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kaymakamlar kararnamesi imzalanmış ve resmi gazete de yayınlanarak yürürlüğe girmesi üzerine, Kararnamede Gürbüz Saltaş'ın, Düzce Vali Yardımcılığına atandığı görüldü.

Kanal Maraş ailesi olarak Gürbüz Saltaş'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.