Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Spor Bakanlığı aracılığı ile Amatör Spor Kulüplerine 297,500 TL'lik maddi yardım yaptı. Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren 40 Amatör Spor Kulübüne toplamda 297.500 liralık maddi yardım yapıldı. Yıl başında yine Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Kahramanmaraş’tra faaliyet gösteren bütün spor kulüplerine spor malzemesi yardımı yapmıştı.

 

Amatör Spor Kulüplerine 297,500 TL'lik maddi yardım düzenlenen tören ile verildi. Törene Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Vali Yardımcıları, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kurum ve Kuruluşların temsilcileri ve spor kulüpleri katıldı.

 

Törende konuşan Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, “Son dönemlerde kurumumuzun yapısı ciddi oranda güçlendirildi ve artık binlerce vatandaşımıza ulaşır hale geldik. Yıl başında bütün spor kulüplerimize malzeme yardımı yapmıştık. Şimdi de Amatör Spor Kulüplerimize 297.500 liralık maddi destek veriyoruz. Amatör Spor Kulüplerimiz halkımızın içinde vatandaşlarımıza doğrudan hizmet ediyorlar. Bizlerde bu konuda her türlü desteği veriyoruz. Son yıllarda hükümetimizin desteği ile tam anlamıyla tesis hamlesi gerçekleştirdik. Şuanda bütün ilçelerimize çok sayıda tesis kazandırdık. Tesis hamlemiz artarak devam ediyor. Kahramanmaraş’ımıza Cumhuriyet tarihinden bu yana yapılamayan spor tesisleri son 8 yılda yapıldı. Aralıksız projelerimizi hazırlıyoruz ve tesislerimizi yapmaya devam ediyoruz”dedi.