Süper Lig'de Fenerbahçe ve Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, sezon sonunu beklemeden transfer harekatına girişti. İtalyan Calcio News'in haberine göre sarı-kırmızılılar biri 1999, diğeri 2000 doğumlu iki genç Brezilyalı futbolcuyu İstanbul'a getirdi.

 

Alex Robinho ve Marcelo da Silva isimli futbolcuların Galatasaray tarafından denemeye alındığı bildirildi. Sao Paulo'dan geçtiğimiz hafta Türkiye'ye gelen genç Sambacılar'ın, bir haftadır sarı-kırmızılıların genç takımıyla idmanlara çıktıkları belirtildi.

 

Forvet olan Robinho'nun sürati ve tekniğiyle dikkat çektiği, dripling yeteneğiyle öne çıktığı iletilirken, Silva'nın ise vatandaşı yıldız futbolcu Maicon'u anımsatan tarzda bir oyun karakterine sahip olduğu aktarıldı.

 

Oyuncuların sarı-kırmızılı forma ile resmi maçlara çıkması için ülkelerinden gerekli evrakların henüz gelmediği ifade edildi. Genç yeteneklerle bazı İtalyan ekiplerinin de ilgilendiği ve gelişimlerini yakından takip ettiğine dikkat çekildi. Silva ve Robinho'nun durumunu Juventus, Roma ve Cesena ekiplerinin izledikleri kaydedildi.