Saadet Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Bünyamin Gökçe, partideki görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıkladı.

 

 

Gökçe, yaptığı yazılı açıklamada; 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerinde Saadet Partisinden Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olmak için partideki görevinden istifa ettiğini belirterek, 22 Şubat 2015 tarihi itibariyle parti il binasında genel başkan yardımcı İlyas Tongüç beyin başkanlığında aday adayı temayül yoklaması yapıldığını bildirdi.

 

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatının tüm organlarının bu çalışmaya katıldığını ifade eden Bünyamin Gökçe, sonuçların Kahramanmaraş'a ve millete hayırlara vesile olmasını dileyerek "Tabii bu seçim süresince çevremizde olan biten hadiseleri de dikkatlice incelememiz gerekmektedir. Bu meselelerin nasıl aşılacağı, nasıl çözüleceği bellidir" dedi. Çarenin Milli Görüş olduğunu ve Milli Görüş'ün tek adresinin de Saadet Partisi olduğunu söyleyen Gökçe, şunları kaydetti:

 

"Kalbimizde Suriye’de, Irak’ta ve dünyanın her köşesinde emperyalist emeller için acımasızca İşgal edilen Dış destekli darbeler ile yok edilmeye çalışılan mazlum coğrafyaların endişesi var. Evleri yıkılan, aileleri şehit edilen yetimlerin hüznü var. Yeterli yiyeceği ve sağlıklı suyu olmadığı için hayatını kaybeden Afrikalı çocukların burukluğu var. Emperyalist güçler İslam ülkelerinin neredeyse tamamında bir kargaşa ortamı oluşturmak birlik ve beraberliğimizi bozmak için bir tezgâh içerisine girmişlerdir.

 

İslam alemi tarihin en önemli süreçlerinden birini yaşamaktadır. İslam ülkeleri acımasız işgallerin hedefi halindedir. İslam dünyası bu haldeyken tarihe şan vermiş yön vermiş bir milletin evlatları olarak, bizlere düşen görev İslam ülkelerini bir birlik etrafında toplamaktır. Emperyalist güçler, son dönemde yaşanan İslami uyanışın önünü kesmek, İslam ülkeleri arasında yeni ihtilaflar oluşturmak için karanlık ve sinsi planlarını uygulamaya çalışmaktadır. Bu sinsi planlara karşı uyanık olmak ve daha fazla çalışmak zorundayız.

 

 Selamet yurdu olması gereken İslam dünyasında kardeş kavgaları devam ediyor, savaşlar sürüyor, zalimler kendi halklarına kurşun sıkıyor. Dileğimiz o dur ki Milli Görüşün meclise girmesiyle Avrupa birliği sevdası bitecek, D8 İslam birliği kaldığı yerden çalışmalarına devam edecek ve bu zulümleri ortadan kaldıracaktır. Asgari ücretin bir zulüm aracına dönüştüğü bir zamandayız. Esnaf kesiminin ne sıkıntılar çektiğinin farkındayız. Özel sektörün ve kamu kuruluşlarının rantiye ye ve faizci kapitalizme ne kadar borçlandığını da biliyoruz.

 

Bunun böyle gitmeyeceğini hep söyledik. Hep söylemeye devam edeceğiz. Yine söylüyoruz: Çare milli görüştür. Milli Görüşün bir tek adresi vardır o da Saadet Partisi'dir. Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, yeni bir dünyanın temellerini SAADET iktidarında hep beraber kuracağız inşallah."