F.Bahçe’nin tecrübeli yıldızı sadece maçı kazanmadıklarını, aynı zamanda şanssızlıklarını da kırdıklarını söyledi, “Bir türlü oynadığımız futbolun karşılığını alamıyorduk. Herkes üzerimize geldi, ağır eleştirilerde bulundu. ‘Beceriksiz’ bile dediler. Gereken cevabı yine sahada verdik” dedi.

 

Galatasaray’ı bir kez daha Kadıköy’de devirmeyi başaran ve müthiş serisini bozmayan Fenerbahçe’de maç sonrası soyunma odasında büyük sevinç vardı.

 

Haftalardır performanslarının karşılığını bir türlü alamayan ve ciddi sıkıntı yaşayan sarı-lacivertli futbolcular hem zaferin tadını çıkardılar, hem de üzerlerindeki baskıdan kurtulmanın psikolojik rahatlığını yaşadılar.

 

Teknik Direktör İsmail Kartal oyuncularını tek tek tebrik ederken, “Her zamanki gibi iyi oynadınız. Yine üstün olan taraf bizdik ve kazandık. Ama henüz bir şey kazanmadık” dedi.

 

G.Saray’a tepki

 

Bu sırada Gökhan Gönül hocasından konuşmak için söz istedi. Sarı-lacivertli ekibin tecrübeli yıldızı, sadece üç puanı almadıklarını, aynı zamanda haftalardır süren şanssızlıklarını da yendiklerini belirtti.

 

Gökhan, “Bir türlü oynadığımız futbolun sonucunu alamıyorduk. Herkes üzerimize geldi. Bize kaçan goller sonrası ağır eleştirilerde bulundular. ‘Beceriksiz’ bile dediler. Gereken cevabı sahada herkese verdik. Bu galibiyetle kötü talihimizi de kırdık. Artık rahat uyuyacağız” ifadelerini kullandı.

 

Soyunma odasındaki sohbetlerden biri de Galatasaraylı oyuncuların maç içinde sürekli zaman geçirmesi oldu.

 

Bu durumla ilgili de görüş belirten birçok oyuncu, “Kadıköy’de kazanılan şampiyonluğu da zaten böyle aldılar. Biz oynamak isterken, onlar hep oyunu soğutmaya çalıştılar” görüşünü savundu.