Türk Kızılayı Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanlığı bayan gönüllülerine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sürpriz yaptı.

 

 

Türk Kızılayı Kahramanmaraş Gençlik Kolları erkek üyeleri 8 Mart tarihinde gerçekleşen toplantısında sürpriz yaparak bayan gönüllülerinin Dünya Kadınlar Gününü kutladılar. Program sonrası kısaca açıklama yapan Şahbazlı; şunları söyledi:

 

 

“Bugün bayan gönüllülerimize küçük bir sürpriz yaptık. Kadınlar bizlere Allahın emanetidir. Kadın anadır, eşdir, kardeşdir. 21. yüzyılda kadına yönelik şiddet ve tecavüzün yaşanmasını utançla karşılıyor, son damla kanımıza kadar da olsa bu adilikle mücadele edeceğimize söz veriyoruz. Kadına yönelik şiddet ve tecavüzün hiç olmadığı bir dünya temenni eder, Başta Azerbaycan’da annem ve Kahramanmaraş’ta manevi anneler olmakla tüm Kadınlarımızın 8 Mart’ını en içten dileklerimle kutlarım.”

 

Pasta Kesimi ardından Grup Kehribar tarafından müzik dinletisi yapılarak, eğlenceli anlar yaşandı. Programa Türk Kızılayı Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Fatma Deveboynu, Türk Kızılayı Kahramanmaraş Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ünzile Akar, LÖSEV Kahramanmaraş Temsilcisi Gülseren Altay, LÖSEV Kahramanmaraş Komite Üyesi Suna Öztaş ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.