Kahramanmaraş'ta Görev yapan Gazeteciler kanal Maraş haber merkezini ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajları verdiler. 

 

Medya Gazetesi İmtiyaz sahibi Halil Hinaz, Son Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Âdem Gemci, Kahramanmaraş Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Koyuncu ile birlikte Kanal Maraş haber merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıp, Kahramanmaraş'ta son gündem konular hakkında görüş alışverişinde bulundular. 

 

Abdulhamithan Camisi ile ilgili imza kampanyasının yerinde ve gününde olduğunu belirten gazeteciler 12 şubat kurtuluş bayramına yakın yapılan bu girişimin halk tarafından da büyük ilgi gördüğünü dile getirdiler.

 

Kanal Maraş Genel Yayın yönetmeni Mustafa Karaaslan bu ziyaretten dolayı öncelikle gazeteci arkadaşlara Abdulhamithan Camii imza kampanyasına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. İmza kampanyasının devam ettiğini belirten Karaaslan şu ana kadar 3500 sayıyı geçtiğini pazartesi imzalarla birlikte Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Diyanet Başkanlığı teftiş kuruluna müracaat edeceklerini söyledi.