Sezon başında şampiyonluk parolası ile başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor eline gelen fırsatları cömertçe harcayarak hem şampiyonluk yolunda önemli yaralar aldı hem de son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla play-off şansını zora soktu. Mavi fırtına bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde ligin 10. sırasında yer alan Ayvalıkgücü ile karşı karşıya gelecek.

 

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

 

Hafta içi yaptığı çalışmalarla sıkı bir antrenman dönemi geçiren mavi beyazlı ekip bu maçı alarak kötü giden seriye son vermek istiyor. Teknik Direktör Tayfun Şirin, oyuncularını sürekli uyararak hedeflerini yüksek tutmalarını söyledi ve bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmanın planlarını yaptı. Bu sezon kendi sahasında çıktığı 15 maçta 8 galibiyet 4 beraberlik 3 mağlubiyet alan temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, iç sahada toplamda 28 puan topladı. İç sahadaki avantajını bu sezon sergilediği oyunla iyi bir şekilde kullanamayan mavi fırtına bu maçtan galibiyetle ayrılıp iç saha performansını devam ettirmek istiyor.

 

RAKİBİN DIŞ SAHA PERFORMANSI KÖTÜ

 

Ligde 10. sırada bulunan Ayvalıkgücü bu sezon çıktığı 31 maçta 9 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 39 puan topladı. Orta sıralarda yer alan Ayvalıkgücü’nün az da olsa play-off şansı devam ediyor. play-off için mutlak puanlar alıp üst sıraların puan kaybetmesini beklemek zorunda olan Ayvalıkgücü, deplasman sıralamasında 16. Sırada yer alarak dış sahada kötü bir performans sergiledi. Bu sezon deplasmanda oynadığı 15 maçta yalnızca 1 galibiyet alan Ayvalıkgücü, 7 beraberlik 7 galibiyet alarak dış sahada toplamda 10 puan topladı.     

 

MAÇ YARIN

12 Şubat Stadında oynanacak mücadele saat 15.30 başlayacak. Karşılaşmayı Emre Kosif, Gürcan Çalışkan, Ufuk Uğurlu ve Fatih Çalışkan dörtlüsü yönetecek.

 

Haber: İlker YİYEN