Sektörün önce firması FIRATPEN'in Boru Üst Yapı, Tesisatçı ve Nalbur Semineri, Kahramanmaraş'ta Saffron Otel'de gerçekleştirildi.

 

 

FIRATPEN'in Bölge Bayii Burç İnşaat tarafından düzenlenen ve FIRATPEN Üst Yapı Pazarlama Genel Müdürü İsmail Yıldırım'ın da katıldığı seminerde, katılımcılara boru üst yapı, tesisatçı ve nalbur konularında bilgi sunuldu. Saffron Otel'de gerçekleştirilen ve geniş bir katılımcının yer aldığı seminerde, Kahramanmaraş'ta hizmet veren sıhhi tesisatçılara FIRATPEN ürünleri ile ilgili bilgiler de sunuldu.

 

Kahramanmaraş'ta 2004 yılında kurulan Burç İnşaat, hizmet ve çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Burç İnşaat, Kahramanmaraş’ta hizmet veren sıhhi tesisatçılar ile bir araya geldi. Fırat Boru, Fıratpen Çamsan Parke, Eca Gibi 27 markanın ana bayiliğini bünyesinde bulunduran Burç İnşaat, 10 yıldır sürenFırat Boru ile beraberliğini taçlandırarak sıhhi tesisat ustaları ile bir araya geldiler.

 

Fırat Plastik Üst Yapı Pazarlama Müdürü İsmail Yıldırım, KanalMaras'a yaptığı açıklamada firmanın ülkede sektörün önce olduğunu belirterek, "Yeni ürünlerimizi Kahramanmaraşlı ustalara tanıtmak adına buradayız. Kahramanmaraş, bu konuda bize oldukça sahip çıkan bir ilimizdir" dedi.

 

Bu arada, FIRATPEN'in Bölge Bayii Burç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Timurbanga da yetişmiş usta ve kalifiyeli elemanın önemli olduğunu söyledi.