Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Fatmalı Yeşilkent Ortaokulu'nun Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca Hayatboyu Öğrenme / Comenius Programı kapsamında yürüttüğü “Love Nature,Love Yourself”(Doğayı Sev,Kendini Sev) başlıklı projesiyle fidanlar okul bahçesinde toprakla buluştu.

 

 

Fatmalı Yeşilkent Ortaokulunun Comenius okul ortakları programı kapsamında İtalya,Fransa ve İspanya’dan okullarla birlikte yürüttüğü “Love Nature,Love Yourself”(Doğayı Sev,Kendini Sev) projesinin faaliyetlerinden birisi olan fidan dikimi 06.03.2015 tarihinde okul bahçesinde öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Okul Müdürü Ahmet Özkul yaptığı açıklamada; "Yürütmüş olduğumuz projenin faaliyetlerinden birisi olan  fidan dikimi etkinliğiyle , öğrencilerimizde var olan doğa ve ağaç sevgisini daha da geliştirip, doğaya karşı saygılarını artırarak öğrencilerimiz aracılığıyla toplumda farkındalık  oluşturmaya gayret gösteriyoruz" dedi.

 

Özkul; bugün yapmış oldukları etkinlikle hem projenin bir faaliyetini gerçekleştirirken hem de    doğada ağaçlandırmaya katkı sağladıklarını, dikilen fidanların öğrencilerin  ilgi ve sevgisiyle büyüyeceğini ifade etti.