Bu sezon yaşananan gol sorununu gelecek sezon yaşamamak için kolları sıvayan  Fenerbahçe'de idari menajer Hasan Çetinkaya'nın geçen hafta içinde Almanya'ya gitmesi dedikodu kazanını kaynattı. Çetinkaya'nın Münih'e yaptığı sürpriz yolculuk için bazıları Bayern'de oynayan Franck Ribery'ye gittiği bazıları ise Yunus Mallı'nın tapusunu aldığı şeklinde iddiaları gündeme getirdi.

MÜNİH'TE ADRIANO'NUN MENAJERİ İLE İKİNCİ GÖRÜŞME

Fakat Çetinkaya'nın Münih yakınlarındaki Ammersee'de, Luiz Adriano'nun menajeri Boban Simic, avukatı Birgit Seidel ve bir de gurbetçi bir menajerle bir araya geldiği bildirildi. Şubat başında İstanbul'a gelerek Luiz Adriano için prensipte evet diyen Simic'in, Almanya'ya davet ettiği Çetinkaya'ya; Roma, Wolfsburg ve Juventus'un tekliflerini de anlatarak Fenerbahçe'nin resmi teklifini dinlemek istediğini ilettiği öğrenildi.

JUVENTUS'UN TEKLİF ETİĞİ RAKAMIN YAKLAŞIK 2 KATI

Fenerbahçe'nin en yüksek teklifi yapan Juventus'un 4 yıl için önerdiği rakamın yaklaşık 7 milyon euro daha fazlasını teklif ettiği iddia edildi. Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcü için yıllık 3 milyon euro'dan 4 yıllık teklifin yanı sıra 3 milyon euro da imza parası teklif ettiği belirtildi. Juventus'un ise vergiler Adriano'ya bu rakamı ancak vergiler dahil teklif ettiği, vergiler düşüldüğünde sambacının cebine Fenerbahçe'nin teklifinin ancak yarısı yani yüzde 60'ı kadar bir rakamın gireceği belirtildi.