Diego'nun TFF'ye şikayeti sonrası Brezilyalı yıldızın tüm alacaklarını geçtiğimiz pazartesi günü ödeyerek krizi donduran Fenerbahçe'de diğer yabancılar da sessiz isyan içerisinde… Maç primlerini alamamaktan şikayet eden yabancı yıldızların, Samandıra'daki havayı olumsuz etkilediği ve şampiyonluk yolunda teknik heyetin canını sıktığı öğrenildi. 

 

ÖDEME KRİZİ BİTİRMİYOR
 

Diego'nun parasını yatıran yönetimin diğer futbolcuların alacaklarını cuma mesai bitimine kadar ödemesi beklenirken bu durumun krizi sona erdirmeye yetmeyeceği konuşuluyor. Özellikle yabancı futbolcuların maç primlerini alamadıkları için huzursuz oldukları ve sessiz bir isyan durumunun söz konusu olduğu gelen haberler arasında. 

 

BİRAZ DİNLENECEK!
 

Galatasaray maçı hariç aralık ayından bu yana galibiyet primi alamayan yabancı yıldızların bu sorun nedeniyle teknik heyetin sık sık kapısını çaldığı belirtiliyor. İsmail Kartal'ın da bu durumdan rahatsız olduğu ve takımın şampiyonluk yarışından kopmasından endişe duyduğu ifade ediliyor. Kartal'ın Diego'yu birkaç hafta 18 kişilik maç kadrosuna almayacağı gelen haberler arasında. 

 

UZLAŞMA BİLDİRGESİ!
 

Şikayet krizinin mimarı Diego, Instagram hesabından taraftara seslenerek sorun kalmadığını duyurdu. Brezilyalı, "Başkanımızla bugün (dün) yaptığımız görüşme sonrası aramızda açıklığa kavuşmayan sorun kalmamıştır. Görüşmemizden önceki süreçte de hiçbir zaman kulüpten ayrılma niyetim yoktu. Takımım için elimden geleni yapacağım. Diego Ribas: Büyük Fenerbahçe taraftarına selam" açıklamasını yaptı.