Fenerbahçe Kulübü, Rumen teknik adam Mircea Lucescu ile yeni sezon için anlaşmaya varıldığı yönündeki haberleri yalanladı. 
 

 

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Bugünkü Fanatik gazetesinde 'Emenike’ye Soğuk Duş!' başlığıyla imzasız bir şekilde yayınlanan, futbolcumuzun soyunma odasından gönderildiğine dair haber tamamıyla yalandır. Oyuncularımız arasında bu tarz bir diyalog yaşanmamıştır.
 

 

Bununla birlikte Sözcü ve AMK gazetelerinde Ersoy Özdem imzalı 'Seni Aldırırız!' başlığıyla yer alan, kaptanımız Emre Belözoğlu’nun rakip takım teknik direktörüne yönelik söylediği iddia edilen ifade tüm içeriğiyle yalandır. Maçın devre arasında ve maç sonunda, oyuncularımız ve rakip takım temsilcileri arasında bu yönde bir konuşma yaşanmamıştır.
 

 

Ayrıca, Sabah, Fotomaç ve Takvim gazetelerinde Rumen kaynaklara dayandırılarak yayınlanan, Mircea Lucescu’nun kulübümüzle anlaştığına dair haber de hayal ürünüdür.
Söz konusu gazetelerin, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen takımımızla ilgili yaptığı bu tarz yalan ve manipülatif haberlerine itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz" denildi.