Türkiye genelinde meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

 

Türkiye’nin çeşitli illerinde meydana gelen kazalar MOBESE kameralarına yansıdı. Karaman Belediye önünde meydana ilk kazada, seyir halinde hızla ilerleyen motosiklet ile yola dikkatsiz şekilde çıkan kamyonet çarpışıyor. Çarpışmanın etkisiyle motosikletteki 2 kişi yaklaşık 50 metre savruluyor. Sürücü savrulduğu yerden kalkarken, arkadaşı ise ağır yaralanıyor.

 

Erzurum Atlama Kuleleri önündeki ikinci kazada ise, dikkatsizlik göze çarpıyor. Seyir halinde ilerleyen bir otomobil ile karşıdan karşıya geçen araç çarpışıyor. Çarpmanın etkisiyle otomobilin takla attığı görülüyor.

 

Eskişehir Okullar Bölgesi’ndeki kazada ise, yolunda seyir halinde ilerleyen motosiklet sürücüsü bir anda sola dönmek isteyen otomobile çarpmamak için frene basıyor. Yolda kayan motor yan yatarken, sürücü hafif sıyrıklarla kazayı atlatıyor. Eskişehir Orman Kavşağı’ndaki bir başka motosiklet kazasında ise, biranda sağa dönen otomobile çarpan sürücünün aracın üzerinde takla attığı görülüyor.

 

Denizli Üçgen Kavşağı’nda, dikkatsiz şekilde ilerleyen motosiklet ile otomobil çarpışıyor. Karaman Makro önündeki kazada ise, facia teğet geçiyor. Dikkatsiz şekilde yola çıkan kamyonet ile otomobil çarpışıyor. Çarpmanın etkisiyle kaldırıma çıkan otomobil takla atmaktan son anda kurtuluyor.