Yukarıdaki başlıkta, Başgan’ın lideri, makamında bulunmasının sebeb-i hayatı olan Reisicumhur’un kendi tonundaki hitapla seslendik. “Eyyy.. TUSİAD, Eyy.. Merkez Bankası” diye seslendiği gibi sorularımız ve yorumlarımız olacak.

 

 

Eyyy  Başgan.. Seçimlerin üzerinden 11 ay geçmesine rağmen belediyenizde neden Allahın bir icraatı yok. Trafikteki keşmekeşlik, sıkışıklık bir yılda giderilecekti, giderildi mi? Söz verdiğiniz kavşaklar ne oldu? Eyyy Başgan..

 

NTV de izlemiştik!  Kahramanmaraş’a deniz gelecekti!  Ahir dağı yedi kuyulara teleferik çekilecekti, hala başlanmamış. Deniz gelmemiş. Neden söz verip de sözünde durmuyorsun verilmiş sözler ne oldu? Eyy Başgan?

 

Eyyy  Başgan.. Sabahları geç kalkıyor, makamına 10 ile 11 saatleri arasında gidiyormuşsun.  Oysa ben İstanbul’a Belediye Başganı olduğumda, Sabah namazından sonra uyumayıp, tüm şehri denetleyip, makama gittiğimi bilmez misin? Senin ile aynı yaşta idim (40) ben İstanbul’a Başgan olduğumda, günde 18 saat çalışır, tüm partili partisiz vatandaşları dinler, dertlerini çözer, mahkemelerde süründürmez, hâkimi de, hakemi de biz olurduk. Sen ise benim vatandaşlarım ile görüşmüyor, dertleriyle dertlenmiyormuşsun. Karar almaların da çok geç ve korkak davranıyor, ekibine güvende tereddüt ediyormuşsun.  Neden? Eyyy Başgan.

 

Eyyy  Başgan.. Kurmaylarım seni aday tanıtımında takdim ederken ‘Efendim yeni evli çocuğu yok ’ diyerek, acaba bilerek mi, bilmeden mi, yanlış bilgilendirdiler? Oysa sen 5 yıllık evliymişsin. Çocuğun olduğundan bile bihaber olan Grup Başganvekili Ahmet’te, yanlış bilgilendirildiği için mi yeni evli, çocuk yok diye söyledi?  Eyyy Başgan..

 

Eyyy  Başgan.. Duydum ki, öğleye doğru makamına giderken, makam aracın ile şehir merkezinde 120 km hızla gittiğini bu hızla şehri hazirunu rahatsız ettiğini, bunu çoğu kez tekrar ettiğini, Allah muhafaza o hızla bir çocuğa çarpmama garantisinin olmadığını, arka koltuk da otururken empati yapma vaktin oldu mu? En son, 26.02 2015 tarih saat 10: 45’te Alpaslan Türkeş Bulvarı,  Opet petrol önünde hız yaptığını, o civarın esnafları şahit olup, şikâyetleri olduğunu bilir misin? Eyyy Başgan..

 

Eyyy  Başgan.. Bir yıl geçmesine rağmen genel sekreterinin olmadığını, bütün işleri senin yapmak istediğini, Belediye’yi bir türlü kurumsallaştıramadığını, iş bilen ekibini daha ne zaman kuracağını, makamda oturarak, Arabada gezerek bu işlerin olmayacağını, Belediye içerisindeki huzursuzluğu, cümle âlem biliyor sen bilmezmisin? Vasıfsız ve tarafgir, taklacı, yandaşlara sorumluluk verdiğini, kayın biraderini önce özel kaleme, oradan da ihale komisyonları üyeliğine getirdiğini de duyup bilmekteyiz.  Eyyy Başgan..

 

Eyyy Başgan.. İşlerini böyle çapsız, yivsiz, amaçsız, kalibresiz  adamlarla yaparsan, Ne Adalet, Ne Kalkınma, Ne Parti, Ne sen, nede ben kalırım, sen bunları da mı bilmezsin  Eyyy.. Kul…

 

Sana önceki seçimlerde aldığımız oyları hatırlatarak, başını iki elinin arasına alıp düşünmeni salık veririm. Eyy Başgan..

 

2009 Belediye seçim sonucu  % 65,3, 2014 Belediye seçim sonucu % 58,8 düşüş  %7,3.  2011 Genel seçim sonucu % 69,6,  2014 Cumhurbaşganlığı seçim sonucu %71,5, Kahramanmaraş ilindeki yaklaşık oy oranımız %70, senin aldığın oy oranı ise %58,8.  Yani %11,1 civarı düşüş var. Anketler senin aldığın oy oranının da altında, oyların düştüğünü görmezmisin? Eyy Başgan..

 

Bu düşüşler doğru çıkarsa, bunu senden bilir. Faturayı sana keserim,bunu böyle bilesin Eyyy..Başgan.

 

Netice olarak;

 

Bu yüzdendir ki seçime şunun şurasın da 80 gün kaldı. Önce kendinize, sonra bizlere çekidüzen vermemiz gerektiğini üst akıllarında, üstünde düşünerek, ülkeye huzur getirmenin yollarını bulmalıyız, yoksa diğeri ötekini, öteki diğerini yok ederek huzur gelmez bu ülkeye. Vesselam. EYYY BAŞGANNN….

 

Ne Paralelciyiz, Ne Simetrici, Dikeyciyiz Dikeyci..