AK Parti'den 25. Dönem Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Prof. Dr. Ahmet Eyicil, Kanal Maraş Ailesi'ne bir nezaket ziyaretinde bulundu.

 

 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'ndeki (KSÜ) görevinden istifa ederek aday adaylığı için başvuru hazırlıklarını yapan Eyicil, Kanal Maraş Haber Portalı ve İnternet Televizyonu'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Eyicil, ziyareti sırasında genel yayın koordinatörümüz Akif Arslan ile bir süre görüşerek, haber portalı ve internet televizyonumuz hakkında bilgiler aldı. Kendi çalışmalarını da anlatan Eyicil, neden aday olduğunu anlatarak şunları söyledi:

 

"Ben Kahramanmaraş Kurtuluş Mahallesinde doğmuş, bu şehrin çocuğuyum. İdari ve akademik tecrübelerim bulunmaktadır. Bunlardan istifade ederek, şehrime hizmet etmek istedim. Hatta bu şehrin yakın çağdaki tarihini ayrıntılı biçimde yazdım. Bu bilgiler ışığında halkımıza hizmet için AK Parti kadrolarına katılarak yola çıktım. Halkın değerlerini yaşayan biriyim.  Amacım, AK Parti saflarında ve aynı ilkeler doğrultusunda çalışarak şehrimizin insanlarına hizmet etmektir. Günümüz konusu olan başkanlık sistemini, Yeni Türkiye Yeni Güç anlayışını destekliyorum."

 

Kanal Maraş Ailesine de kendilerine olan sıcak davranış nedeniyle teşekkür eden Prof. Dr. Ahmet Eyicil, çalışmalarını iyi niyet ve halisane yürüttüğünü söyledi.