Düğünde Emine-Volkan Kara çifti ve konuklar çalan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi. Düğün pastasını çocuklarıyla beraber kesen çift, mutluluklarının devam etmesi dileğinde bulundular.

28 yaşındaki Volkan Kara , “Kaçarak evlendiğimiz için düğün yapamamıştık, bu durum bizim içimizde kalmıştı bu nedenle evliliğimizin 10. yılında böyle bir program yaptık. Biz aynı okulda aynı sınıfta okuduk hatta aynı sırada otururduk. Okul bittikten sonra da kaçarak evlendik, o zamanlar düğün yapmamıza imkanlar elvermemişti bizde 10. yılın şerefine böyle bir karar aldık. Bu kararı aldığımızda çevremizdekilerden bazıları olumlu bazıları olumsuz baktı bu duruma ancak biz mutluluğumuz için kararımızdan vazgeçmedik” dedi.

28 yaşındaki Emine Kara ise, “Kaçarak düğünsüz bir şekilde evlendiğimizde eşim bana 10. yılımızda sana gelinlik giydirip düğünümüzü yapacağım diyerek söz vermişti. Şimdi bu sözü tuttu ve düğünümüzü yaptık. Bugün gerçekten çok mutluyum hayalimdi gerçek oldu, bu konuda eşime çok teşekkür ediyorum, bana verdiği sözü tuttu” dedi.

Çiftin çocukları 8 yaşındaki Efe ve 6 yaşındaki Sude Kara ise, “Bugün annemle babamızın düğününü gördüğümüz için çok mutlu ve heyecanlıyız. Çevremizde anne babasının düğünün gören tek çocukları bizleriz. Bu durumu arkadaşlarımıza anlatacağız. Annem çok güzel bir gelin, babamız ise çok yakışıklı bir damat oldu” diye konuştu.

AHMET ALTAY