Alınan bilgiye göre, İstiklal Mahallesi'nde yaşayan Yeter Gökoğlu,  aynı mahalledeki ağabeyi Ali Çetinkaya'ya (69) yemek götürdü. Eve gelen Gökoğlu,  kapının açık olduğunu görünce içeri girdi.

Ağabeyini, elleri ve ayakları bağlı şekilde hareketsiz bulan Gökoğlu,  durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.Alınan bilgiye göre, İstiklal Mahallesi'nde yaşayan Yeter Gökoğlu,  aynı mahalledeki ağabeyi Ali Çetinkaya'ya (69) yemek götürdü. Eve gelen Gökoğlu,  kapının açık olduğunu görünce içeri girdi.

Ağabeyini, elleri ve ayakları bağlı şekilde hareketsiz bulan Gökoğlu,  durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine ulaşan ekipler, Çetinkaya'nın hayatını kaybettiğini  belirledi.

Eve gelen Çetinkaya'nın yakınları gözyaşı döktü.

Maktulün başına aldığı darbe sonucu yaşamını yitirdiği ihtimali  üzerinde duruluyor.

Bu arada Çetinkaya'nın eşi ve çocuklarının, İstanbul'a yakınlarını  ziyarete gittiği öğrenildi.

KAFASINA ÜTÜ İLE VURULUP, YASTIKLA BOĞULMUŞ

İncirliova'da akşam saatlerinde Ali Çetinkayanın elleri ve ayaklarının bağlanarak öldürülmesi ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. Yapılan ilk incelemelerde, Çetinkayanın dün saat 19.00 ile 20.00 arasında bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Telefon görüşmesinden sonra eve gelen kişi veya kişiler ile Çetinkaya arasında önce boğuşma yaşandığı evin dağınık olmasından belirlendi. Eve gelen kişi veya kişilerin Çetinkayanın ellerini ve ayakları bağlandıktan sonra kafasına ütü ile birkaç kez vurduğu ve ölmeyince yorgan ile yastığı üzerine örterek boğulması için bastırıldığı ortaya çıktı. Polis olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatırken, Ali Çetinkayanın cenazesi ise otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

AA-DHA