Adana'da bir kişi, "Boşanalım" diyen 40 yıllık karısını kalbine bıçak saplayarak öldürdü.

 

Edinilen bilgiye göre, olay gece Seyhan İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi, 48216 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 40 yıl önce evlenen ve 3 çocukları olan Mustafa (64) ve Nazife K. (52) çifti, geçtiğimiz yıl bankadan kredi çekerek 3 katlı evlerinin üzerine prefabrik kat yaptırdı.

 

Kredi borcu yüzünden maddi sıkıntı çeken çift arasında yaklaşık 4 ay önce geçimsizlik başladı. Gece eve gelen Mustafa K. ile eşi mutfağa geçti. Burada Mustafa K. eşiyle konuşmayıp, onun sorduğu sorulara cevap vermedi. Nazife K. de, "Bana ne surat yapıyorsun, böyle yapacaksan, beni istemiyorsan boşanalım" dedi. Bunun üzerine Mustafa K. masa üzerindeki ekmek bıçağını alıp eşinin kalbine saplayıp kaçtı.

 

Bu arada sesleri duyan çiftin oğlu Gökhan K., mutfağa girdiğinde annesini kanlar içinde görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler kadını özel bir hastaneye kaldırdı ancak kurtarılamadı. Kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis ise yaptığı kısa süreli çalışma sonucunda katil zanlısını evinin yakınında yakaladı. Zanlı, emniyette sorguya alınırken, Nazife K.'nin cenazesi de çocukları tarafından alınıp toprağa verildi.

 

FATİH KEÇE / ADANA