Erzin Termal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan,  Erzin Termal’in tapu dağıtım töreninde sunum yaparak jeotermal enerjinin önemini anlattı.

 

 

Geçtiğimiz Perşembe günü Kahramanmaraş RAMADA Otel’de düzenlenen tapu dağıtım törenine katılım oldukça yüksekti. Ödemelerini tamamlayan ailelere tapuları Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan tarafından verilirken, Şirket ortağı Hüseyin Polat, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Doğan Jeotermal Turizm Grup Başkanı Turabi Çelebi ve Erzin Termal’in bölge temsilcileri ile satış elemanları katıldı.

 

 

Çevre illerden katılımın da olduğu programda Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman illerine yakın olan Hatay'ın Erzin İlçesinde bölgede yapımı devam eden Erzin Termal Tesisi’ne ilginin yüksek olması sağlık turizmi konusunda halkın bilinçlendirilmesinde başarılı olunduğunu gösterdi. Katılımcılara sunum yaparak Erzin Termali anlatan Doğan Jeotermal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan, şunları söyledi:

 

“Erzin Termal Otel, Sağlık Merkezi ve Tatil köyü, Amanos dağlarının Akdeniz’e uzanan kıyılarında yer alıyor. Tarih, sağlık ve deniz turizmi açısından önemli bir potansiyele sahip olan Erzin’de, şimdi dev bir proje hayata geçiyor. Eşsiz tasarımı, konforu, ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve şifalı sularıyla Erzin  Termal, Erzin’in parlayan yıldızı olmaya aday.

 

Erzin Termal Sağlık Merkezinde; sadece hayatın tadını çıkarın. Bizim tek istediğimiz; size hayatınızdaki psikolojik ve bedensel sorunlarınızı unutturarak, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissetmenizi sağlamak ve hayatınızın en keyifli günlerini yaşatmak. Çünkü diğer tıbbi tedavi yöntemlerinin aksine şifalı sularımız gerek içmece gerekse banyo , çamur ve solunum kürü olarak sizlere ağrısız ve acısız doğal tedavi yöntemleri sunmaktadır”

 

ERZİN  TERMAL

 

Aynı zamanda Jeotermal Enerji Kaynakları Araştırma ve Değerlendirme Vakfı Başkanı, Devre Mülk ile Devre Tatil Yatırımcıları Derneği Başkanı ve Ankara Termal Turizm Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği Başkanı olan Mehmet Ali Doğan, son 20 yıldır jeotermal alanında ülkemizdeki bütün jeotermal projeler ve termal tesislere imza atarak, son 10 yılda 5 termal sağlık tesis yapımını hedeflediklerini sözlerini ekledi. 

 

Doğan, “Bu çerçevede 1. tesisimiz Balıkesir ili Edremit ilçesindeki HattuşaAstyra Termal tesisimiz 2009 yılında işletmeye açılmıştır. 2. Tesisimiz Ankara ili Güdül ilçesindeki Hitit Ayaş Termal Sağlık Tesisimiz ise Ağustos 2013’te işletmeye açılmıştır. 3. Tesis yeri olarak; termal banyo kürü ve termal içmeceleriyle dünyaca ünlü Erzin içmeceleri mevkiini seçtik. Yatırım yerinin seçimi açısından ne kadar isabetli bir karar verdiğimizi, bölge insanının ilgisi ve teveccühünden anlamış bulunmaktayız. Erzin Termal'in ilk etabı Mart sonu itibariyle işletmeye açılacak ve üyelerimiz konaklamaya başlayacaktır” diye sözlerini tamamladı.

 

 

Erzin Termal aynı zamanda uluslararası değişim sistemi olan RCI üyesidir. Erzin Termal Tesisleri’nde devremülk sahibi olan herkes dünyadaki 100’ü aşkın ülkede 4000 tesisle değişim olanağı sağlayan RCI sisteminden ve Hattuşa ve Hitit Ayaş değişim programından faydalanma olanağına sahiptir.

 

Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan, GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu ve Şirket ortağı Hüseyin Polat, birlikte tapu dağıtımı yaptılar.